Regija
3.300 PROJEKATA IZ VIŠE OD 50 ZEMALJA

Bronca projektu Lijepa naša Sava
Objavljeno 22. kolovoza, 2013.

ŽUPANJA/ZAGREB - Projekt Lijepa naša Sava, koji su 2008. partnerski pokrenuli tadašnje Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Međunarodna komisija za sliv rijeke Save te Coca-Cola HBC Hrvatska, nagrađen je brončanom medaljom Stevie® u kategoriji najboljega europskog programa društvene odgovornosti na 10. natjecanju International Business AwardsSM.

Natjecanje svake godine prepoznaje vrhunske komunikacijske inicijative i programe. Među 3.300 prijava, koje uključuju pojedince i organizacije iz više od 50 zemalja, dobitnike je u okviru ovogodišnjega izdanja biralo gotovo 300 stručnjaka. Nagrade će biti uručene 14. listopada na svečanosti u Barceloni.

- Prestižna nagrada Stevie® još je jedno u nizu priznanja projektu Lijepa naša Sava kojim se želi podići svijesti o važnosti zaštite okoliša i vodnih bogatstava te poticanja kontinentalnoga turizma na temeljima održivosti. Činjenica da je važnost ovoga projekta ponovno prepoznata na međunarodnoj razini za nas je poticaj za nastavak rada na projektima ulaganja u zajednicu koji uključuju ustanove na svim razinama - rekla je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.

Projekt Lijepa naša Sava ove je godine održan šesti put zaredom u svim velikim gradovima uz Savu – Zagrebu, Sisku, Slavonskome Brodu i Županji, a obuhvaćao je različite sadržaje i događanja kojima se građane potiče na povratak rijeci Savi i razvoj ekoturizma i održivoga gospodarstva uz nju. Nakon što su ga prije nekoliko godina prepoznali hrvatski građani i poslovna zajednica, dobio je i nekoliko međunarodnih nagrada. 2009. osvojio je Europsku nagradu za izvrsnost, 2011. počasnu nagradu američkoga časopisa PR News te nagradu CBTour, a 2012. dospio je u završnicu za osvajanje nagrade za izvrsnost Britanskoga instituta za odnose s javnošću (CIPR). M.Lešić Omerović

Projekt Lijepa naša Sava ove je godine održan šesti put zaredom u svim velikim gradovima uz Savu

Možda ste propustili...

ŽUPANIJSKI PREVENTIVNI PROGRAM

Kako ne utopiti mladost u alkoholu

UDRUGA INVALIDA RADA PROVELA PROJEKT ZAŽELI - FAZA II

O 109 korisnika skrbilo je 17 žena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana