Regija
NASTAVLJAJU SE SMJENE NA ČELU BELOMANASTIRSKIH DRUŠTAVA

Umjesto Paulića novi će direktor Baranjskog vodovoda biti Hranić?
Objavljeno 9. kolovoza, 2013.

BELI MANASTIR - Nakon što je krajem srpnja došlo do smjene na čelu trgovačkog društva Baranjska čistoća, kada je umjesto Vjekoslava Perišina (HDZ) direktorom imenovan Branko Migles (SDP), krajem kolovoza najvjerojatnije će biti smijenjen direktor još jednog trgovačkog društva u kojem Grad Beli Manastir ima većinski udjel - Baranjskog vodovoda. Dogradonačelnik Belog Manastira Zoran Kranjčec (HNS), ujedno i novi predstavnik grada u Skupštini Baranjskog vodovoda, predložit će razrješenje direktora Damira Paulića, i to u ''paketu'' sa nekim članovima Nadzornog odbora.

- Za novog člana Uprave društva, drugim riječima direktora, predložit ću Alena Hranića - kaže Kranjčec. Na ovaj je način demantirao gradske kuloare koji su na mjestu čelnog čovjeka Baranjskog vodovoda već vidjeli Paulićevog prethodnika Zvonka Vlaheka. Hranić je, inače, predsjednik popovačkog HNS-ovog ogranka, a trenutačno radi u tvrtci Masterplast.

- Još ništa ne znam. Čujem samo kuloarske priče, a jedino što je službeno i što mogu otvoreno reći, jest to da sam dobio poziv za sazivanje Skupštine društva - kaže aktualni direktor Baranjskog vodovoda Paulić, naglašavajući kako će Skupština biti sazvana u zakonskom roku. Potvrdio je da dnevni red predviđa njegovo razrješenje i imenovanje novog direktora.

- Ako budem smijenjen, normalno je da ću otići, ali zamjeram gradonačelniku Ivanu Dobošu što me prije odluke nitko nije pozvao na razgovor - podvlači Paulić.

Osim što je imenovan u Skupštinu Baranjskog vodovoda, Kranjčec je i novi predstavnik Grada u skupštini Poduzetničkog centra čiji su suosnivači Beli Manastir i općine Čeminac, odnosno Kneževi Vinogradi. Za PC također ima nove planove, a u njemu želi oformiti tim za pisanje EU projekata.

- Isto tako, želja nam je da PC bude potpora budućim investitorima ali i da za njima traga - podvukao je.I.Getto

Možda ste propustili...

U DONJEM MIHOLJCU GRADI SE NOVA SPORTSKA INFRASTRUKTURA

Uskoro atraktivna pumptrack staza

Najčitanije iz rubrike