TvObzor
USKORO NA NOVOJ TV NOVA DOMAĆA DRAMSKA SERIJA

Stella - Dvije djevojke na putu prema zvijezdama
Objavljeno 9. kolovoza, 2013.
Ljubav koja se rađa pod svjetlima reflektora, žrtve koje su zvijezde spremne podnijeti na putu prema uspjehu, kao i predana borba za život i ljubav majke zasigurno će privući brojne gledatelje

Ove jeseni Nova TV donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke u dramskoj seriji “Stella”. Ljubav koja se rađa pod svjetlima reflektora, žrtve koje su zvijezde spremne podnijeti na putu prema uspjehu, kao i predana borba za život i ljubav majke privući će sve - od najmlađih do najstarijih gledatelja, najavljuju s Nove TV. Priča je praćena tonovima i melodijama svima dobro poznatih hitova, ali i onih koji će to tek postati. U središtu radnje je Jasmina, koja se prijavljuje na talent show “Stella” u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku “Stelle” jedina je nada za njezino liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent, jer njezina najveća suparnica Lana je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Stoga ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru nikom prepustiti tron najbolje.

Iz emisije u emisiju nadu za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri koji predvodi nemilosrdni Gavran. Tu je i Ela, bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki.

Piše: Adrian ANDREJEK
Kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti

Glumačku postavu predvode mlada i izuzetno talentirana lica, Sementa Rajhard i Vanda Winter. Ostatak zvjezdane glumačke postave “Stelle” čine već svima dobro poznati glumci Petra Dugandžić, Mladen Vulić i Linda Begonja (“Larin izbor”), Bojana Gregorić (“Naša mala klinika”), Stjepan Perić (“Instruktor”), Amar Bukvić (“Najbolje godine”), Mislav Čavajda (“Villa Maria”) i mnogi drugi.

Čija strast i talent će pobijediti imat ćemo prilike pratiti uskoro na Novoj TV. Jer kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti.

Zločesta, ali šarmantna

Višestruko talentirana Vanda Winter vokalna je i diplomirana dramska umjetnica koja je oduševila mnoge nedavnom izvedbom “Ave Marije” u povodu ulaska Hrvatske u Europsku uniju. O svom liku kaže:

- Lana je jedna zločesta djevojka koju sam ja, unatoč svemu, doživjela kao vrlo šarmantnu i zabavnu. Bilo mi je jako zanimljivo baviti se njezinim karakterom.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike