Crna kronika
NEPOZNATI LOPOVI OPET OPUSTOŠILI VIKENDICU OSJEČANINA U ALJMAŠU

Za informacije o ukradenom traktoru nudi bogatu nagradu
Objavljeno 19. srpnja, 2013.

OSIJEK - “Dosta mi je svega. Već su mi pokrali sve što su mogli, ali nakon što su mi odvezli traktor s prikolicom - pretjerali su!” revoltirano nam govori Osječanin Ž.R. (65). Njemu su kradljivci prošlog utorka iz dvorišta u Aljmašu odvezli traktor IMT 539 s jednoosovinskom prikolicom. Šteta je oko 50.000 kuna. Lopovi su čekali da vlasnik ode iz dvorišta i onda su krenuli u akciju.

- Bio sam tamo do nekih 18 sati. Brali smo višnje i još sam imao nekog posla. Kako su mi policajci rekli, lopovi su već oko 20 sati ušli u dvorište. Traktorom su doslovno prošli kroz čeličnu ogradu i odvezli se. Na tlu su ostali dijelovi razbijenih svjetala - priča Osječanin i dodaje da su kradljivci tada prošli vozilom kroz višnjik, kroz polje, prema Aljmašu. Usput su porušli košnice s pčelama uz cestu, pa bježali preko Daljskih Marinaca do tzv. Verskog atara gdje im se gubi svaki trag. Osječanin je pozvao građane da mu pomognu otkriti lopova.

- Nudim bogatu nagradu za svaku korisnu informaciju koja bi otkrila lopove. Policija ne može ništa, a ova država ne štiti privatnu imovinu baš nikako. Samo sebe štite, a još su i podigli da ispod 2.000 kuna i ne vrijedi prijaviti krađu. Lopove nikako ili malo kažnjavaju - razočaran u sustav kazao je Osječanin kojem se informacije mogu javiti na broj 095/804 95 28.S.Lacić

Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

Najčitanije iz rubrike