Dome slatki dome

UGODNIJI BORAVAK U VRTU
Ukrasne pergole
Objavljeno 27. lipnja, 2013.
JOŠ VIJESTI

UŠTEDA KUPNJOM KUĆANSKIH APARATA ENERGETSKOG RAZREDA A+++

Nepovratni poticaj u iznosu od 800 kn

OVOGODIŠNJA AKCIJA KORPORATIVNOG VOLONTIRANJA ZAPOSLENIKA

Čistili područje Parka prirode Kopački rit

NEKOLIKO SAVJETA KAKO ODABRATI I POSTAVITI SLIKE

Dekorirajte zid slikama

Boravak u vrtu ili na terasi tijekom ljetnih mjeseci bit će mnogo ugodniji uz pergole ili drvene nadstrešnice. Bez obzira na to za koju se varijantu odlučite, pergola je lijep ukras.

Na manjem platou postavite drvene stupove i ukrasne letvice. Drvene grede pergole profilirajte na krajevima da dobijete zanimljivu formu. Ako se odlučite za zelene i smeđe tonove, stopit će se s okolnim ambijentom.

Ako želite naglasiti svoju vrtnu kreaciju, onda drvenu nadstrešnicu izvedite u bijeloj boji. Osim poprečnih greda, profilirajte i vitke stupove.

Uz zavjese veselih tonova imat ćete prelijepo rješenje!

Dašak ljeta na moru možete unijeti u svoju okolicu i tako da dio vrta natkrijete s rijetko postavljenim nosačima i letvama. Iskoristite obilje zelenila i pustite ga preko nadstrešnice.

Uživanje u popodnevnom ručku bit će osobito u ugodnoj atmosferi ako vas od sunca zaklanja nadstrešnica. Za manju pergolu ne treba vam puno mjesta. I jedan dio vrta bit će zanimljiv s kombinacijom gusto poredanih letvica na zidu i krovnih nosača. Bijeli tonovi odlično će se uklopiti sa zelenilom okolice.

Kut terase uvijek možete oplemeniti i manjom pergolom, koja će učiniti da se osjećate ugodnije. Sve ukrasite većim posudama s cvijećem i imat ćete lijepu vizualnu barijeru prema okolici i divan kutak za uživanje.(Z.Z.)

NAJČITANIJE IZ RUBRIKE
DanasTjedan danaMjesec dana

NEKOLIKO SAVJETA KAKO ODABRATI I POSTAVITI SLIKE

Dekorirajte zid slikama

U ČEPINU ODRŽANA TREĆA REGIONALNA UTAKMICA ZA ŠKOLOVANE PSE

Iza pokazanog znanja krije se veliki trud

OVOGODIŠNJA AKCIJA KORPORATIVNOG VOLONTIRANJA ZAPOSLENIKA

Čistili područje Parka prirode Kopački rit

Što su vaši prijatelji čitali na Glasu