Ekonomija
POLJOPRIVREDNA MEHANIZACIJA

Agro Honor d.o.o. prezentirao novitete u ponudi male poljoprivredne mehanizacije
Objavljeno 21. lipnja, 2013.

ERDUT - Specijalizirana trgovačka tvrtka za prodaju sitne poljoprivredne mehanizacije, Agro Honor d.o.o. sa sjedištem u Belom Manastiru (Ul. kralja Tomislava 82), stalnom poslovnicom u Osijeku (Vrbaska 1c) i partnerima u cijeloj Hrvatskoj, jučer je u gospodarskim prostorima Erdutskih vinograda d.d. za svoje brojne poslovne partnere, pa i one koji će to tek postati, pod nazivom “Od proizvodnje električne energije do održavanja okoliša”, održala iznimno uspješnu prezentaciju široke palete takvih strojeva i uređaja poznatih svjetskih proizvođača čiji je zastupnik. Prije svega Honde, Vikinga, Stihla, Oleo-Maca, Lomardinija, BCS-a, Briggs&Strattona, Agrinove i drugih, a koje nudi u svom prodajnom asortimanu.

- Na prezentaciju smo pozvali predstavnike novoutemeljenih vlasti u jedinicama lokalne samouprave i njihovih komunalnih poduzeća, naša najveće kupce, ali i mnoge druge - istaknuli su Ines Eljuga, direktorica, i Mirko Pačarek, komercijalist tvrtke.

Na terenima na kakvim se uglavnom takvi strojevi i uređaji i koriste demonstriran je njihov rad. Osobitu pozornost nazočnih privukli su tehnički unaprijeđeni strojevi i noviteti. Prije svega nova Hondina traktorska kosilicu jačine 22 KS, kakvu koriste i održavatelji najboljih sportskih stadiona u svijetu, ali i nova kosilica koja radi i na najtežim nagnutim terenima s visokom travom.

Isto tako, i novi tihi, štedljivi i ekološki prihvatljivi Honda elektroagregati, a posebno onaj koji za pogon koristi plin iz plinske boce, potom nove sječkalice ostataka pri uređenju zelenih površina u kućanstvima, granja i sl, ali i pumpe za vodu. Posebno je zanimanje pokazano i za dizajnom i kvalitetom unaprijeđene proizvode tvrtke Stihl, poglavito motorne pile. I za kraj, posebno oduševljenje gosti su pokazali pri prezentaciji nove male robotske kosilice za održavanje travnjaka, kakva je odnedavno i u ponudi Agro Honora. N.Vukadinović

2013. DOBRA GODINA ZA TVRTKU AGRO HONOR

- Ova je godina za poslovanje Agro Honora dobra - Bilo je dosta kiše pa su trave, živice, drvoredi i sl. brzo rasli, što je rezultiralo i povećanom prodajom naših strojeva - istaknuli su Eljuga i Pačarek.

Možda ste propustili...

HRVATSKI DUHANI ZAVRŠILI UGOVARANJE

Sklopili novih 39 ugovora s proizvođačima duhana

KRIZA U POSLOVANJU DODATNO SE PRODUBILA, U SVIM SEGMENTIMA

Njemački proizvođač baterija u problemima

Najčitanije iz rubrike