Crna kronika

SUICID 44-GODIŠNJEG DJELATNIKA PNUSKOK-A
Policajac se ubio hicem iz pištolja
Objavljeno 20. lipnja, 2013.
JOŠ VIJESTI

OSIJEK - Četrdesetčetverogodišnji djelatnik Ministarstva unutarnjih poslova usmrtio se hicem iz pištolja. Suicid se, neslužbeno doznajemo, dogodio u obiteljskoj kući u Čepinu.

Jelena Bikić, glasnogovornica MUP-a, potvrdila nam je kako je 44-godišnjak bio djelatnik PNUSKOK (Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta), gdje je radio kao krim policajac.

Riječ je, navodno, o osobi za koju se tvrdilo da je bila uključena u jedan veliki proces za ratni zločin u Osijeku. U prvom dijelu suđenja njegovo ime pojavljivalo se u iskazu jednog od optuženika, a kasnije, pri kraju glavne rasprave i u objavi presude, njegovog imena više nije bilo.

Službeno, nisu poznati uzroci tragičnog čina koji je potresao obitelj, prijatelje i dugogodišnje radne kolege 44-godišnjeg policajca. Međutim, od njegovih poznanika i radnih kolega doznajemo kako se već neko vrijeme borio s posljedicama ratnih i poslijeratnih događaja, kažu i da ga je mučilo sudjelovanje u spomenutom procesu za ratne zločine, a navodno ga je preko ruba gurnula nesređena obiteljska situacija. Do više informacija bilo je teško doći. Naime, većina naših sugovornika pojašnjava kako je on u zadnje vrijeme bio “distanciran”, te da ne žele špekulirati o događajima koji su ga očito mučili.(G.S.)

NAJČITANIJE IZ RUBRIKE
DanasTjedan danaMjesec dana

RAZBOJNIŠTVO OPLJAČKANA POSLOVNICA HYPO BANKE U VIŠNJEVCU, RAZBOJNICI U BIJEGU

Prijeteći pištoljima, trojica maskiranih razbojnika ukrali nekoliko stotina tisuća kuna

NA PRUZI IZMEĐU VINKOVACA I ŽUPANJE

Žena iz Cerne poginula
(47) bacivši se pod vlak

ZATVOR ZA SLOVENCA (30) NAKON ZAPLJENE 5000 TABLETA

Od tableta mogao napraviti
150.000 kn vrijednu drogu

Što su vaši prijatelji čitali na Glasu