Crna kronika

SUICID 44-GODIŠNJEG DJELATNIKA PNUSKOK-A
Policajac se ubio hicem iz pištolja
Objavljeno 20. lipnja, 2013.
JOŠ VIJESTI

KRAĐA MOBITELA I LANČIĆA

Dva razbojstva na ulicama

ISTRAGA POKAZALA:

Osim u Osijeku Vukovarac je orobio trgovine i u Vinkovcima

PET KAZNENIH DJELA U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Policajci uhvatili vandale, kradljivce...

OSIJEK - Četrdesetčetverogodišnji djelatnik Ministarstva unutarnjih poslova usmrtio se hicem iz pištolja. Suicid se, neslužbeno doznajemo, dogodio u obiteljskoj kući u Čepinu.

Jelena Bikić, glasnogovornica MUP-a, potvrdila nam je kako je 44-godišnjak bio djelatnik PNUSKOK (Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta), gdje je radio kao krim policajac.

Riječ je, navodno, o osobi za koju se tvrdilo da je bila uključena u jedan veliki proces za ratni zločin u Osijeku. U prvom dijelu suđenja njegovo ime pojavljivalo se u iskazu jednog od optuženika, a kasnije, pri kraju glavne rasprave i u objavi presude, njegovog imena više nije bilo.

Službeno, nisu poznati uzroci tragičnog čina koji je potresao obitelj, prijatelje i dugogodišnje radne kolege 44-godišnjeg policajca. Međutim, od njegovih poznanika i radnih kolega doznajemo kako se već neko vrijeme borio s posljedicama ratnih i poslijeratnih događaja, kažu i da ga je mučilo sudjelovanje u spomenutom procesu za ratne zločine, a navodno ga je preko ruba gurnula nesređena obiteljska situacija. Do više informacija bilo je teško doći. Naime, većina naših sugovornika pojašnjava kako je on u zadnje vrijeme bio “distanciran”, te da ne žele špekulirati o događajima koji su ga očito mučili.(G.S.)

NAJČITANIJE IZ RUBRIKE
DanasTjedan danaMjesec dana

NA CESTAMA OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

U dva dana 11 prometnih nesreća

UMAŠKA ULICA NA JUGU II

Požar na trafostanici

NEOBIČNA NESREĆA U SREDIŠTU SLATINE

Prevrnula se prikolica puna iscijepanih drva

Što su vaši prijatelji čitali na Glasu