Mozaik
CASTING ZA HOSTESE CROATIA OPENA

Umag je nazamisliv
bez lijepih Slavonki
Objavljeno 13. lipnja, 2013.
Osim kvalitetnih igrača i dobrog tenisa, turnir će naravno opet krasiti ono po čemu je nadaleko poznat - lijepe i zgodne hostese

Ostalo je još nešto više od mjesec dana do početka 24. izdanja ATP turnira u Umagu, od kojeg se i ove godine očekuje da bude prvorazredni sportsko-zabavni događaj.

Turnir se igra u terminu od 18. do 28. srpnja, naslov pobjednika dolazi braniti Marin Čilić, a uz to sasvim je sigurno da će se direktor Vegeta Croatia Opena Vanja Božičković pobrinuti da na crvenoj umaškoj zemlji zaigra još niz kvalitetnih i dobrih igrača. Osim kvalitetnih igrača i dobrog tenisa, turnir će naravno opet krasiti ono po čemu je nadaleko poznat - lijepe i zgodne hostese. A u tom društvu hostesa među najbrojnijima ponovno će biti Slavonke i Baranjke. Jučer je u osječkom Audi salonu AutoZubaka održan casting na kojem se prijavilo više od 70 djevojka, a pred žiri je stavljen užasno težak izbor. Naime, djevojke su redom mlade, lijepe, zgodne, komunikativne..., ali na žalost ne mogu sve u Umag. Na izboru je bilo šaroliko društvo, najviše studentica ekonomije i prava, ali prijavile su se i dvije profesorice. Zgodna “matematičarka” i profesorica engleskog jezika.

Nataša Mesarić, koja je dugi niz godina na umaškom turniru zadužena za hostese, doista nije imala lak izbor, ali stari je ona lisac i uvijek izabere one najbolje. Ona i njezina pomoćnica između više od 70 djevojaka moraju se odlučiti za njih četrdesetak, a tko će točno iz Osijeka u Umag znat će se početkom srpnja.

Već smo spomenuli da odabir nije bio lak, jer i ove godine treba zadržati visoku razinu i opravdati riječi koje tenisači i svi gosti Umaga uvijek ističu - s ljepotom hrvatskih hostesa teško mogu mjeriti i djevojke koje rade na najvećim i najprestižnijim svjetskim turnirima.

- Osijek je postao naša nezaobilazna stanica u kojoj biramo hostese, jer Slavonke su se kroz sve ove godine pokazale kao izvrsne djevojke- kazala ja Nataša Mesarić žaleći što ih iz Osijeka ne može povesti i više od jednog “punog autobusa”.

Nakon Zagreba i Osijeka, casting za umaške hostese održat će se još u Rijeci i Puli, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 140 hostesa iz cijele regije. I. Liović

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike