Novosti
DINKO ILI DINKO U BELIŠĆU?

Burić i Huis pozivaju birače na izbore u nedjelju
Objavljeno 12. lipnja, 2013.

Vezani članci

USTAVNI SUD UVAŽIO ŽALBU DINKA BURIĆA

U nedjelju ponovno izbori na dva biračka mjesta u Belišću

ZAGREB/BELIŠĆE - Koji će od dva Dinka, HDZ-ov Huis ili HDSSB-ov Burić, postati gradonačelnikom Belišća, znat će se u nedjelju nakon ponovljenih izbora na dva biračka mjesta. Takvu je odluku donio Ustavni sud. Burić odluku pozdravlja, Huis ju poštuje, a obojica se nadaju velikom odazivu...
HDSSB-ov Dinko Burić zadovoljan je što je Ustavni sud poništio izbore na dva biračka mjesta zbog nepravilnosti. Nakon cijele drame oko razlike u glasovima, koja je prvo iznosila četiri, a poslije samo jedan glas, sada vjeruje u drugu priliku i pobjedu.

"Drago mi je da Ustavni sud potvrdio postojanje nepravilnosti u drugom krugu izbora. Pozivam sve Belišćane s područja ova dva biračka mjesta da se odazovu na ponovljene izbore i prihvatit ću odluku, kakva god bila volja birača", rekao je Burić.
HDZ-ov Dinko Huis samo ponavlja kako mu je bitno da se situacija oko gradonačelnika što prije riješi, kako bi Burić ili on počeli raditi svoj posao.
"Poštujem odluku Ustavnog suda iako sam iznenađen. Ali eto, mogu reći da je ovo jedno uistinu dobro iskustvo za naš grad jer sada ljudi stvarno uviđaju koliko je svaki glas bitan", zaključio je Huis.
Media servis

Najčitanije iz rubrike