Regija
ŽUPANJA

Opća opasnost u Maslačku
Objavljeno 6. lipnja, 2013.

 Pero, Kameni i Vlado iz Opće opasnosti nisu mogli bolje iznenaditi, razveseliti i oduševiti mališane u dječjem vrtiću Maslačak, nego svojim dolaskom u dvoranu vrtića.

- Zbog loših vremenskih prilika morali smo odgoditi Cvjetni korzo i prebaciti ga za ponedjeljak, 10. lipnja. No, djeca se nisu razočarala nego oduševila što ih je u sportskoj dvorani čekalo iznenađenje, članovi grupe Opća opasnost. Hvala im na dolasku, hvala im na izvrsnim pjesmama - poručila je Terezija Nemetz, ravnateljica vrtića.

I dok su svi strpljivo čekali kako bi se fotografirali s dečkima iz Opće, dobitnici Porina pozdravljali su svoje najmlađe sugrađane. Fotografirali su se s Perom, Kamenim i Vladom svi, čak i oni najmlađi, iz jasličke grupe. A nisu se stidjele pozdraviti svoju Opću opasnost ni tete kuharice, tete spremačice i redom sve odgojiteljice. No, moglo se čuti i da je jedna od njih, teta Ivanka, "krivac" za ovo iznenađenje.Upravo teta Ivanka dogovorila je njihov dolazak, a za to su samo pojedini u Maslačku znali. (Z.K.)

Možda ste propustili...

MEMORIJAL "STJEPAN KURIC ĆEIKO"

Najbolji je ribič Zlatko Gabajček

UZ POMOĆ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA

Čistili divlje deponije

PRIDRUŽILI SE SVEHRVATSKOJ AKCIJI

I “vretenci” volontiraju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

2

UREĐENJE PONOSA BIVŠEG TRGOPROMETA

Bivšu robnu kuću Roma kupila tri Đakovčanina

3

BUDI SE JEDINO BARANJSKO MJESTO NA DUNAVU

Na Zelenom otoku najviše je novih smještajnih kapaciteta