Regija
ŽUPANJSKA NORIJADA 2013.:

Maturanti će slaviti uz rockere i tamburaše
Objavljeno 17. svibnja, 2013.

ŽUPANJA - U Županji će danas (petak), u suradnji svih triju srednjih škola, norijada biti nešto drugačija, jer će maturanti imati okupljanje u svojim školama, a potom i na Trgu kralja Tomislava.

Predviđeno je da u Gimnaziji, Tehničkoj školi i Obrtničko-industrijskoj školi maturanti imaju završni školski sat od 8 sati. Sat poslije maturanti svih triju škola krenut će do Trga kralja Tomislava, gdje će prvi put imati program uz tamburaše, u trajanju od 45 do 60 minuta. Nakon plesa na Trgu kralja Tomislava maturanti će poći na prostor ispred OKC-a, gdje će za njih biti organiziran glazbeni program te roštilj. U slučaju kiše glazbeni program bit će organiziran unutar OKC-a.

Maturante će zabavljati dvije rock-skupine do 15 sati, a od 20 sati održat će se koncert u OKC-u. Iz Policijske postaje Županja posebno upozoravaju roditelje maturanata, maturante i ugostitelje da konzumiranje alkohola tijekom norijade može imati posljedice.

- Molimo roditelje da razgovaraju s djecom, da ih savjetom i primjerom potaknu na razumno ponašanje tijekom norijade - poručuju policajci.(Z.K.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike