Crna kronika
BOŠNJAČANI U ŠOKU ZBOG POGIBIJE DJEVOJČICE

Sudbina se opako poigrala s obitelji nastradale 6-godišnjakinje
Objavljeno 16. svibnja, 2013.

BOŠNJACI – Stanovnici Bošnjaka su i dan nakon nesreće u šoku zbog stravične pogibije šestogodišnje djevojčice Anđele Jurić. Nesreća se, kako smo izvijestili, dogodila u utorak oko 18 sati u središtu Bošnjaka, u Strossmayerovoj ulici ispred kućnog broja 110. Djevojčica je na mjestu preminula nakon što je na nju naletjelo kombi vozila HEP-a, kojim je upravljao 42-godišnjak iz Ivankova, i koje se kretalo u smjeru Županje.

Tragedija koja je šokirala mještane dogodila se na karminama Anđelinine prabake. Rodbina se nakon pokopa okupila u restoranu Aquarius. Djeca su se igrala na terasi i u jednom trenutku pretrčala su cestu. Anđela se, pričaju očevidci, zaustavila između vozila parkiranih s druge strane ceste i odjednom iznenada krenula natrag, što je za nju bilo kobno.

– Tupi udarac, a potom i krici prolomili su se ulicom. Djevojčica oblivena krvlju ležala je na cesti. Vozilo Hitne pomoći brzo je stiglo, ali liječnik je samo mogao konstatirati smrt - ispričala nam je vidljivo potresena rođakinja. “Kako li se opaka sudbina samo poigrala s ovom obitelji. Čovjek je pokopao 93-godišnju baku, a ni u najcrnjim mislima nije mogao ni pomisliti da će sutra pokopati šestogodišnju kćerku. Anđela je na jesen trebala krenuti u prvi razred osnovne škole - jecajući nam je ispričala susjeda.

– Došao sam iz Austrije na bakin pokop, a sada ćemo sahraniti i našu Anđelicu. Njezin otac i ja od sva brata smo djeca i jako smo vezani. Ovo je prebolno, ne znam kako će roditelji preživjeti ovu tragediju i gubitak kćerke i to pred njihovim očim. Valjda će im dragi Bog dati snage, imaju još troje djece i oni će im biti razlog da nastave dalje - rekao nam je neposredno nakon nesreće Z.Jurić.

Marija LEŠIĆ OMEROVIĆ

Anđela je na jesen trebala krenuti u prvi razred osnovne škole

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike