Osijek
OGORČEN PRLJAVOM KAMPANJOM

Bubalo: Završimo izbore u prvom krugu, a sve što uštedimo uložit ćemo u vrtiće
Objavljeno 16. svibnja, 2013.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo podnio je jučer preko svog odvjetnika tužbu za klevetu i naknadu štete u visini od 100.000 kuna protiv Osječanina Ivana Grbešića, potvrdio je jučer na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Naime, Grbešić je 13. svibnja u emisiji “Vruća linija” Osječke televizije ustvrdio da je u vrijeme dok je bio zaposlenik trgovine Gorenje izdao račun za perilicu za rublje na tvrtku Športski objekti, a da je potom bila prevezena u Vodeničku ulicu u Donjem gradu, na gradonačelnikovu adresu. Tu je priču Grbešić istoj televizijskoj kući ponovio i dan poslije.

- Zgrozio sam se nad tako prljavom kampanjom i lažima. Osobno sam povrijeđen kao čovjek, ovo prelazi sve granice, histerija određenih struja dotaknula je dno dna. Stoga sam odmah angažirao odvjetnika i ovaj put ne prihvaćam nikakvu ispriku, već ću s tužbom za klevetu, u kojoj tražim kaznenu raspravu i predlažem kaznu od 150 dnevnih dohodaka, ići do kraja. Neka mu njegovi nalogodavci sada i plate jer ću ga sudskim putem progoniti do kraja. Također, pozivam građane da pomognu da izbornu utrku završimo u prvom krugu, jer će tako Grad Osijek uštedjeti do dva milijuna kuna, a s ovog mjesta obećavam da ćemo taj novac uložiti u osječke dječje vrtiće - poručio je jučer gradonačelnik Bubalo.

N. Z. Eberhard

ŠIŠLJAGIĆ PODSJETIO NA PRLJAVU KAMPANJU PROTIV NJEGA 2009.

Na prljavu medijsku kampanju osvrnuo se i Vladimir Šišljagić, koji je podsjetio kako je prije četiri godine proživljavao isto kada je HDZ po nalogu Tomislava Ivića i Jadranke Kosor javnost obmanjivao lažima da je dr. Šišljagić u vrijeme granatiranja Osijeka uhićen u Bijeloj vojarni te da je sam sudjelovao u granatiranju grada. “I tada su laži plasirali preko Osječke televizije. Riječ je o histeričnoj medijskoj harangi koja dolazi iz čepinske tvornice zla, a propagandna im je mašinerija slična onoj Goebelsa. No treba znati da je Osječka televizija nastala kriminalnim novcem crnih fondova”, poručio je Šišljagić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana