Novosti
MINISTAR IVAN VRDOLJAK U ĐAKOVU

Od jeseni ćemo imati zdravo gospodarstvo
Objavljeno 11. svibnja, 2013.

ĐAKOVO – Na neobičan način predstavljanja svog kandidata za gradonačelnika Ivice Mandića, dogradonačelnike te liste za Gradsko vijeće odlučio se đakovački HNS, podarivši sinoć svojim sugrađanima kazališnu predstavu Lutka s Doris Pinčić i Robertom Kurbašom u glavnim ulogama. Podršku Ivici Mandiću dao je i ministar gospodarstva i potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, koji je prokomentirao aktualnu gospodarsku situaciju, smjene u HEP-u i drugo.

- Pred HEP-om su veliki izazovi – prilagodba trećem energetskom paketu, pokretanje kapitalnih investicija, postavljanje Hrvatske elektroprivrede kao energetskog lidera u regiji... Mi smo se odlučili za ljude za koje mislimo da će sve te ciljeve koje sam naveo ispuniti i da su najspremniji za to - prokomentirao je Vrdoljak smjenu predsjednika Uprave HEP-a Zlatka Koračevića.

- Mislim da smo ovog ljeta došli do nule, do dna, kada više loše i bolesno tkivo nema kamo padati i kada moramo dizati novo, zdravo gospodarstvo, što će nastupiti o jeseni - kazao je Vrdoljak komentirajući visoku stopu nezaposlenosti.M.Muškić

Možda ste propustili...