Osijek
PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET U OSIJEKU

Promovirani magistri i diplomirani inženjeri prehrambene tehnologije
Objavljeno 17. travnja, 2013.

U svečanoj dvorani zgrade Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u petak, 12. travnja, održana je svečana promocija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek. Tom prigodom promovirano je pet sveučilišnih specijalista sigurnosti i kvalitete hrane, zatim 31 diplomirani inženjer prehrambene tehnologije i procesnog inženjerstva te 35 magistara struke. Diplome sveučilišnih specijalista sigurnosti i kvalitete hrane dobili su Suzana Sikra, Zvonimir Toth, Irena Kišmartin, Danijela Perić i Tonka Šarić. U diplomirane inženjere prehrambene tehnologije i procesnog inženjerstva promovirani su Neda Glušac, Veljka Kljaić, Krešimir Rušnov, Barbara Pritišanac, Kristina Klarić, Domagoj Blekić, Suzana Kozarević, Marin Lončarić, Ana Marojević, Marijana Andrijević, Sanda Groznica, Zrinka Grgurov, Maja Pavičić, Ivana Thes, Rakip Ziberi, Ivana Koić, Katarina Boc, Tvrtko Horvatić, Marijana Čuljak, Jelena Vidmar, Nikolina Atlaban, Ljubica Kovačević, Katarina Sakoman, Nataša Žiža, Marija Kovačević, Natalija Hulak, Mirela Mlinar, Dražana Vujeva, Fehim Vuciterna, Nataša Sabol i Martina Žigić. Novi magistri struke postali su Mirjana Sršan, Nikolina Jug, Lana Varga, Mateja Fegeš, Sanja Juranić, Ljiljana Vinko, Željka Rupčić, Tamara Popović, Ivana Divković, Monika Šimunić, Ina Ivanković, Mariana Pavoković, Ines Lačanin, Matej Bošnjaković, Sanja Drobac, Maria Bojanić, Andrea Varžić, Ružica Vračević, Josipa Ćakarun, Ivan Domazet, Jasmina Zastavniković, Matea Prce, Josipa Krnić, Marija Škarica, Jelena Vuković, Danijela Jovanović, Marija Komar, Ivana Đurkan, Vlatka Jocić, Marija Papak, Maria Stuparić, Josipa Turi, Vedrana Sović, Daria Nieder i Gorana Mikić.(I.K.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana