Osijek
POMOĆ OSJEČKOM DOMU ZA ODRASLE BOLESNE OSOBE

Branitelji darovali odjeću starima i bolesnima
Objavljeno 29. ožujka, 2013.

Željko Mikulić, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Osijek, i Zdravko Bando, član te udruge, uručili su jučer donaciju korisnicima Doma za psihički bolesne odrasle osobe Osijek.

Mikulić i Bando kazali su kako su među svojim članovima proveli akciju prikupljanja odjeće, obuće i drugih potrepština kako bi uoči Uskrsa pomogli korisnicima tog doma. Želja nam je, kazali su Željko Mikulić i Zdravko Bando, da i njima Uskrs bude u ozračju zajedništva i dobrote. Znamo, dodali su, da osoblje Doma izuzetno dobro skrbi o svojim korisnicima uz veliku pažnju, ali htjeli smo na ovaj način biti mali dio pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna.

U ime ravnatelja Ladislava Lamze, donatorima je zahvalila Zora Tenko, voditeljica Odjela njege i brige o zdravlju korisnika te osječke ustanove. Ona je rekla kako će donirane stvari podijeliti korisnicima koji se nalaze na dvije lokacije – u Osijeku i Čepinu.

- Imamo 180 korisnika naših usluga, ali naše terenske ekipe u Službi njege i pomoći u kućama obilaze i brinu se o još stotinjak osoba koje su naši korisnici. Stoga smo od srca zahvalni našim braniteljima što su odradili ovu akciju i ugodno nas sve skupa iznenadili. Ova donacija i te kako je dobrodošla - kaže Zora Tenko.D.Pejić

180

korisnika trenutačno je u Domu za psihički bolesne odrasle osobe

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike