Mozaik
PODRŠKA ESTRADE STRADALOM SLAVKU MRČELI

Žera i Shorty u posjetu
osječkoj vatrogasnoj postrojbi
Objavljeno 21. ožujka, 2013.

Kume, svi smo uz tebe - poručio je stradalom vatrogascu Slavku Mrčeli vinkovački reper Dalibor Bartulović - Shorty kada je s Draženom Žerićem - Žerom posjetio osječku Javnu profesionalnu vatrogasnu postrojbu.

- Mene je s Mrčelom upoznao Žera, a naposljetku mi je postao kum. No to je manje važno od pomoći koju ovaj plemeniti čovjek treba. Žera i ja odradili smo nekoliko humanitarnih koncerata te ih nastavljamo. Inače, sretni smo što je prije nekoliko dana uspio ustati iz kreveta i čini se da sve ide u pravome smjeru. Nažalost, novac je taj koji koči cijelu situaciju pa pozivamo sve ljude da se uključe u pomoć - poručio je Shorty jučer iz osječkog JPVP-a. Dodao je da u Slavkovo ime zahvaljuje i svim Slavkovim kolegama vatrogascima koji ga naizmjence svaki dan voze u Vinkovce na fizikalnu terapiju, prijeko potrebnu nakon što je krajem 2011. godine stradao u prometnoj nesreći, kad mu je ozlijeđen deveti kralježak, a donji mu ekstremiteti postali oduzeti. I pjevač Crvene jabuke izrazio je žaljenje zbog Slavkove sudbine, a poznaje ga, kaže, još dok je bio dječak. Osim što ga ocjenjuje dobrom osobom, Žera naglašava da je riječ o čovjeku koji je bezbroj puta spasio tuđi život, a sad je pomoć drugih potrebna za njegov napredak.

- Koliko je puta Slavko gasio požare i spašavao ljude. I to ne samo u Osijeku nego i u Dalmaciji, kamo je dolazio za ljetnih mjeseci sa svojim kolegama. On je veliki humanitarac i molim sve ljude da mu pomognu kako bi se osovio na svoje noge i nastavio normalno živjeti - poručio je Žera. Podsjetimo, Mrčela već mjesecima provodi fizikalnu terapiju u Vinkovcima i već se vidi veliki napredak. Da bi mu stanje bilo što bolje, terapiju ne smije prekidati, zbog čega mu je potrebna pomoć drugih ljudi, koju mogu uplatiti na žiro-račun Raiffeisen banke 2484008-3214269328, poziv na broj 2511006.

Marija MIHELIĆ
Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike