Sport
PRVENSTVO OSIJEKA U BADMINTONU

Hummel sedmi put uzastopce prvak grada
Objavljeno 6. ožujka, 2013.

Vezani članci

PRVENSTVO OSIJEKA U BADMINTONU

Tko je najbolji znat će se 3. ožujka

SPORTSKE IGRE MLADIH

Sport, druženje, besplatno ljetovanje - neprocjenjivo

PRVENSTVO SREDNJOŠKOLACA U BADMINTONU

Na prvenstvo regije idu Trgos i Primag

OSIJEK - Finalnim susretima koji su se u nedjelju igrali u dvorani Mađarskog kulturno-prosvjetnog centra završeno je 21. prvenstvo Osijeka u badmintonu.

I ove je godine dominirao Goran Hummel, koji je obranio naslove u sve tri konkurencije. Iako u finalu singla nije imao lak posao i morao je odigrati tri seta protiv Brune Barta (2:1), Hummel je ipak otišao do sedmog uzastopnog naslova prvaka Osijeka. U singlu se malo mučio, u igri parova je pak imao lak posao. Hummel i Boris Winkler su u završnom dvoboju s 2:0 pobijedili par Filip Ban/Zlatko Veber. Još jedan naslov prvaka grada Hummel je stavio u džep u mješovitim parovima, nakon što su Marija Lozančić i on s 2:0 u finalu pobijedili Ivanu Jukić i Filipa Bana.

Najbolja badmintonašica Osijeka u 2013. godini je Jasenka Augustinović, koja je u finalnom susretu porazila braniteljicu naslova Robertu David s 2:1. Do drugog naslova Jasenka je stigla u igri ženskih parova zajedno s Marijom Lozančić, nakon što su s 2:0 nadvisile mlade Teu Janjić i Valentinu Đurček.

Kod juniora prvak Osijeka je Domagoj Horvat, u reprizi lanjskog finala obranio je titulu protiv Tomislava Tobijasa (2:1). Kod juniorki je pak najbolja bila Tea Janjić pobjedom od 2:0 protiv Valentine Đurček. (I. Li.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana