Sport
OSIJEK PORAZIO OLIMPIJU

Lešković i Zulim pogodili za pobjedu
Objavljeno 6. ožujka, 2013.

Vezani članci

“KRALJ ZVONIMIR” NA OSJEČKOM GOLU

Uoči utakmice gledam borbe gladijatora

ZABRINUTOST U OSIJEKU

Mršić: Ne želim biti trener koji će ispasti iz lige!

PULJANI U OSIJEKU NISU POBIJEDILI VEĆ 21 GODINU

Mršić čeka buđenje Kvržića i Leškovića

Jučer je osječki prvoligaš u prijateljskom susretu svladao gradskog trećeligaša; po jedan je pogodak pao u svakom poluvremenu. Prvi je dio bio znatno sadržajniji, a u njemu su Osječani osim postignutog pogotka mogli još nekoliko puta zatresti domaću mrežu. Prvu su međutim prigodu imali domaćini preko Mijatovića, koji je u devetoj minuti uzdrmao gredu. Potom je u dva navrata Kvržić na drugoj strani imao odlične prigode, ali je oba puta vratar Žitnjak dobro reagirao. Minutu prije nego što će postići pogodak, Lešković je zapucao stopostotnu prigodu, promašivši okvir vrata. Potom se iskupio pogotkom glavom nakon ubačaja s desne strane.

U nastavku su oba trenera načinila brojne izmjene, pri čemu je Osijek očekivano imao inicijativu, ali ne i toliko prigoda kao suigrači u prvom poluvremenu. Sredinom nastavka Zulim je ubačaj s lijeve strane glavom skrenuo u mrežu i tako postavio konačni rezultat. (D. L.)

Olimpija                                          0
Osijek                                             2  (1)

OSIJEK - Igralište u Donjem gradu. Vrijeme sunčano. Teren dobar. Gledatelja: 50. Sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). Strijelci: 0:1 Lešković (31), 0:2 Zulim (64).

OLIMPIJA: Žitnjak, M.Vuk, Alerić, Bubalo, Lončarević, Duvnjak, Bešlagić, Miličić, Buljević, Tabak, Mijatović. Još su igrali: Antunović, Dumančić, Nađ, Štolfa, D.Vuk, Amidžić, Grgić, Nakov

OSIJEK: Lisjak, Ibriks, Leko, Tomašević, Pongračić, Kurtović, Pušić, Lešković, Kvržić, Perošević, Blatnjak. Još su igrali: Malenica, Glavaš, Jakovljević, Zulim, Krstanović, Aleksić, Lulić, Mioč, Ugarković, Včelik

Možda ste propustili...

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

MURSAŠI SE ISKAZALI U KAŠTELANSKOJ MAJSTORICI

Najtežom stazom ponovno do finala doigravanja za prvaka

Najčitanije iz rubrike