Sport
PRVENSTVO OSIJEKA U BADMINTONU

Tko je najbolji znat će se 3. ožujka
Objavljeno 27. veljače, 2013.

Vezani članci

SPORTSKE IGRE MLADIH

Sport, druženje, besplatno ljetovanje - neprocjenjivo

PRVENSTVO SREDNJOŠKOLACA U BADMINTONU

Na prvenstvo regije idu Trgos i Primag

BADMINTONAŠI NA KUPU HRVATSKE

Osječani ponovno na natjecanju najboljih

OSIJEK - Turnirom u juniorskoj konkurenciji počelo je 21. prvenstvo Osijeka u badmintonu. Natjecanje se održavalo u sportskoj dvorani Graditeljsko-geodetske škole, igralo se u ženskoj i muškoj konkurenciji, ali samo do finala. Naime, susreti za naslov pobjednika igrat će se na završnom turniru, 3. ožujka.

Polufinale kod badmintonašica nije prošlo bez iznenađenja. Braniteljica naslova Marija Lozančić bila je “zicer” za novo finale, no tako nije mislila njezina suparnica Valentina Đurček, koja je sjajnom igrom pobijedila Mariju sa 2:1 (18:21, 21:7, 21:17) i otišla u finale, gdje će se susresti s Teom Janjić, koja je u drugom susretu poluzavršnice pobijedila Robertu Zorinić 2:1 (21:13, 12:21 , 24:22), spasivši pri tome dvije meč-lopte.

Kod juniora su u finale, prema očekivanju, otišli Domagoj Horvat i Tomislav Tobijas. Horvat je u polufinalu svladao Luku Vilića sa 2:0 (21:10, 21:18), a Tobijas je bio bolji od najmlađeg sudionika turnira Luke Ivanišića, s također 2:0 (21:9, 21:10).

Prvenstvo Osijeka nastavlja se susretima seniora, a 3. ožujka u dvorani Mađarskog prosvjetno-kulturnog centra igraju se finala i juniora i seniora. (I. Li.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku