Osijek
LIONS CLUB OSIJEK GEA

Osnovni ciljevi - humanitarno djelovanje i suradnja
Objavljeno 16. veljače, 2013.

Ovogodišnje će Valentinovo ostati u sjećanju kao dan u kojemu je Osijek postao bogatiji za još jedan Lions club - LC Osijek GEA, čije će članice nastaviti dugu tradiciju svjetske humanitarne udruge.

Novi Lions klub ima 20 članica, a rukovodstvo čine predsjednica Marinela Rosso, dopredsjednice Edita Vranješ, Romana Mihaljević i Đurđica Dumančić, tajnica Tanja Maglaić, rizničarka Mirna Makarun Šurina, ceremonijarka Jasminka Grigić, čuvar pečata Kristina Jalšovec te direktori za članstvo, Kampus, Leo klubove i PR i informatiku Valerija Vuković Kondža, Gordana Šterijev i Kornelija Mlinarević. “Budući da je osnovni moto ove svjetske humanitarne udruge 'Pomažemo', i mi ćemo svojim radom nastojati ispuniti taj cilj, ali i uspostaviti bolju suradnju svih klubova u regiji i distriktu”, poručila je predsjednica Marinela Rosso.

Bilo je dogovora i o prvim humanitarnim akcijama u sljedećim mjesecima, “no o tome više kada na njih dođe red”, poručila je Rosso.

Osnivačkoj su skupštini nazočili i guverner distrikta 126 Hrvatska Branko Dragičević, prva viceguvernerka Nada Arbanas i past guverner Antun Tucak, predsjednica regije Istok Alenka Butorak te predsjednici i predstavnici ostalih klubova u regiji. Članice su osnovale i pjevački zbor Gea te na osnivačkoj skupštini u galeriji Waldinger održale i prvi nastup.S.Cvetko

Možda ste propustili...