TvObzor
VIDEOSPOT ZA SINGL “WE CAN TAKE THIS PARTY”:

Barbara Tucker surađuje s hrvatskim producentima
Objavljeno 8. veljače, 2013.
Projekt u kojem je i naš tim Playone (Darko Juranović D`Knock I DJ Fresh Jay) imat će brojna gostovanja eminentnih svjetskih top-izvođača

Završeno je snimanje videospota za singl “We Can Take This Party” - PlayOne presents Barbara & Q. Cijeli je projekt nastao suradnjom hrvatskog producentskog tima PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay) s Quinta Youngom (QBoogie) i kraljicom housea Barbarom Tucker. Projekt će imati i brojna gostovanja eminentnih svjetskih top-izvođača posredstvom Barbare Tucker. U autorskoj i producentskoj izradi songa “We Can Take This Party”, D`Knocku i DJ Fresh Jayu pridružio se njihov stalni suradnik Zvonimir Dusper (Rei Noel) koji, zajedno s njima, radi na finalizaciji ostalih songova za Barbara & Q. Project, a koaranžerski pojavljuju se Liveinthemix music suradnici Kosta Radman i Slow Mo`T. Baza promocije pjesme je SAD, konkretno - Las Vegas (gdje PlayOne imaju studio) i New York (odakle potječu Barbara i Quinta Young).

Za distribuciju i promociju u Hrvatskoj, te cijelom Balkanu, zadužena je diskografska kuća “Hit Records” Zagreb, u suradnji s matičnim producentskom kućom PlayOnea “Svijet produkcije”. Za koncertnu djelatnost te cijeli tour management brine se Marijan Kiš. U spotu “We Can Take This Party” sudjeluje i Plesna skupina “Atomic Dance Factory”, koja je virtuoznim koreografijama i break battleovima dočarala autohtonu sliku izvornog house zvuka s elementima hip hopa i funka.

U cijelu su priču uključena i velika imena house glazbe, tako da će se raditi i više verzija. Cilj ovog projekta su, osim izdavanja singlova i zajednički nastupi tima PlayOne, Barbare i Quinte s gostovanjima Barbarinih prijatelja, svjetskih izvođača poput Joselyn Brown, Crystal Waters, ili legendarne Robin S., poznate po planetarnom hitu “Show Me Love”. Šlag na tortu je nastup PlayOnea na Miami Winter Conferenceu u specijalnoj večeri Barbare Tucker, gdje gostuju najveće dive soula i house glazbe.

Video “We Can Take This Party” radi se u produkciji UltraStar Videa i 5 Groupa, u čijem su prostoru obavljena kompletna snimanja te cijela pretprodukcija. Za odličan make up Barbare, Quinte i PlayOnea pobrinula se Žana Kožul. Dio kadrova sniman je u New Yorku.

Piše: Dražen BAĐUN

Video “We Can Take This Party” radi se u produkciji UltraStar Videa i 5 Groupa, u čijem su prostoru obavljena kompletna snimanja, te cijela pretprodukcija. Dio kadrova sniman je u New Yorku

Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike