Regija
MLADEŽ HDZ-A OBIŠLA SOCIJALNO UGROŽENE

Samohranom ocu iz Bošnjaka poklon-paket
Objavljeno 17. siječnja, 2013.

BOŠNJACI – Mladež HDZ-a općine Bošnjaci, predvođena predsjednikom Dragom Miličevićem, organizirala je hvalevrijednu akciju prikupljanja pomoći za socijalno najugroženije sumještane. Članovi su obišli više od 20 kućanstava i podijelili poklon-pakete, namirnice i kućne potrepštine. Među njima je i nezaposleni samohrani otac Andrija Kljajić, koji s 12-godišnjom kćerkom Vanesom živi u trošnoj kućici, čiji krov prijeti urušavanjem, u takozvanom Ciganskom šoru na kraju sela.

- Kada me Vanesina majka napustila i ostavila mi tromjesečnu kćerku, mislio sam kako se s time neću moći nositi. Ali stisnuo sam zube i nastavio naprijed. Bilo je teško, ali ona mi je davala snagu i trudio sam se pružiti joj svu svoju ljubav i nadoknaditi majčinu koju joj je uskratila. Vjerujem da sam u tome i uspio - kaže Andrija.

Posjet članova Mladeži HDZ-a jako ga je razveselio.

- Od srca hvala svima što su nas se sjetili i odlučili nas razveseliti poklon-paketom, koji će nam itekako dobro doći. Ovo je samo još jedan dokaz da još ima ljudi velikog srca koji se brinu o bližnjima i koji su spremni pomoći onima kojima je najteže - ističe Andrija. (M.L.O.)

Možda ste propustili...

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ŽUPANJA

Prošle godine pripremili 60.245 kuhanih obroka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LJUBIČASTA POLJA MAKA FOTOATRAKCIJA

Kod Topolja više od stotinu hektara zasijano je makom

2

UREĐENJE PONOSA BIVŠEG TRGOPROMETA

Bivšu robnu kuću Roma kupila tri Đakovčanina

3

BUDI SE JEDINO BARANJSKO MJESTO NA DUNAVU

Na Zelenom otoku najviše je novih smještajnih kapaciteta