Regija
MLADEŽ HDZ-A OBIŠLA SOCIJALNO UGROŽENE

Samohranom ocu iz Bošnjaka poklon-paket
Objavljeno 17. siječnja, 2013.

BOŠNJACI – Mladež HDZ-a općine Bošnjaci, predvođena predsjednikom Dragom Miličevićem, organizirala je hvalevrijednu akciju prikupljanja pomoći za socijalno najugroženije sumještane. Članovi su obišli više od 20 kućanstava i podijelili poklon-pakete, namirnice i kućne potrepštine. Među njima je i nezaposleni samohrani otac Andrija Kljajić, koji s 12-godišnjom kćerkom Vanesom živi u trošnoj kućici, čiji krov prijeti urušavanjem, u takozvanom Ciganskom šoru na kraju sela.

- Kada me Vanesina majka napustila i ostavila mi tromjesečnu kćerku, mislio sam kako se s time neću moći nositi. Ali stisnuo sam zube i nastavio naprijed. Bilo je teško, ali ona mi je davala snagu i trudio sam se pružiti joj svu svoju ljubav i nadoknaditi majčinu koju joj je uskratila. Vjerujem da sam u tome i uspio - kaže Andrija.

Posjet članova Mladeži HDZ-a jako ga je razveselio.

- Od srca hvala svima što su nas se sjetili i odlučili nas razveseliti poklon-paketom, koji će nam itekako dobro doći. Ovo je samo još jedan dokaz da još ima ljudi velikog srca koji se brinu o bližnjima i koji su spremni pomoći onima kojima je najteže - ističe Andrija. (M.L.O.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike