Sport
IVAN MILIČEVIĆ O BLOKADI

Klub mi je vratio dio duga, sreća je što mi roditelji pomažu
Objavljeno 10. siječnja, 2013.

Vezani članci

ALARMANTNO STANJE U HNL-U

Igrači zbog duga prema državi podižu kredite, a HNS gura glavu u pijesak

BIVŠI IGRAČI I TRENERI O “ISTOČNOM GRIJEHU”

S EU putovnicom bit će lakše do transfera

NAVIJAČI KIJEVSKOG KLUBA PODIJELJENI

Hrvati su idealni za Dynamo

Promuklim glasom javio se Ivan Miličević, koji ovih dana zajedno s Tomislavom Šoršom “niže krugove” oko igrališta, trčeći odvojeno od ostatka momčadi. Odvojeni treninzi nisu razlog što je Miličević prijavio Klub na arbitražu, čije rješenje čeka 17. siječnja. Nakon toga trebao bi postati slobodan igrač. Jučer je Miličević potvrdio kako mu je račun izvjesno vrijeme bio u blokadi.

- Dobio sam upozorenje od porezne uprave nakon čega mi je Klub ipak podmirio dio duga kako mi račun ne bi ostao u blokadi. Po tom pitanju čak su iz Kluba ispali korektni.

I sam je potvrdio kako nije jedini u svlačionici koji se našao u sličnoj situaciji.

- Ljudi su prema nama nerealni. Vide nogometaše koji su “puni ko' brod”, a vjerujte teže nam je negoli običnim ljudima koji svaki mjesec primaju plaću u nekoj tvrtki. Država traži svoje, bez obzira na to što mi ne primamo redovno plaću. Sva sreća što mi još roditelji mogu pripomoći. Posuđujem od njih i od prijatelja novac ne bi li prije svega podmirio te obveze.

Zato planira već ove zime napustiti Gradski vrt.

- Ne samo Osijek nego i hrvatski nogomet. Stvarno mi je svejedno u kojoj državi. Bliski, daleki Istok, nije bitno. Bitno mi je da su redovita primanja i da od nogometa mogu normalno živjeti, kazao je Miličević. K.Lacković

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana