Regija
SURADNJA ŽUPANJE I ZAGREBA

Branitelji će zajedno
nastupati na sajmovima
Objavljeno 8. siječnja, 2013.

ŽUPANJA - Kako dalje surađivati i na najbolji način se predstaviti javnosti, građanima, ali i kupcima, bile su samo neke od tema susreta predstavnika županjske Turističke zajednice i udruge zagrebačkih branitelja Vukovara. Suradnja bi se, istaknuto je, osnivanjem Poljoprivredne braniteljske zadruge Silos, na čijem je čelu upravitelj Damir Jašarević, mogla i proširiti.

- Ima već nekoliko godina od kako je uspostavljena suradnja između udruge zagrebačkih branitelja Vukovara i TZ-a grada Županja. Naša iskustva s predstavljanjima na sajmovima već su dosta dobra, imali smo proteklih godina niz sudjelovanja na turističkim sajmovima i manifestacijama ne samo u Hrvatskoj već i u inozemstvu. Svaki novi kontakt svima nam je dobro došao - istaknuo je Mirko Bačić, direktor TZ-a grada Županja.

Suradnju sa zagrebačkim braniteljima već je, zajedničkim nastupima, ostvario pčelar Pavo Baotić, čiji med je postao i te kako prepoznatljiv i tražen i na zagrebačkome području.

- Prije blagdanskih dana braniteljska zadruga Silos na tržištu je ponudila jednu zanimljivu košaricu, u kojoj su bili proizvodi naših zadrugara, naših branitelja, od sira do meda - podsjetio je Pavo Baotić.(Z.K.)

Možda ste propustili...

MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA

Odobreni projekti za 131.860 eura

JAVNI POZIV DO 30. SIJEČNJA

Za 30 studenata po 140 eura mjesečno

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana