Crna kronika
OPASNA ZABAVA ISPRED OBITELJSKE KUĆE U VIROVITICI

Palio rakete s prijateljem pa spalio ocu automobil
Objavljeno 1. siječnja, 2013.

VIROVITICA - Dvije muške osobe, mladić u dobi od 19 i 32-godišnjak, izazvali su požar u kojem je nastala velika šteta. Prednovogodišnje slavlje 19-godišnjak je pokvario spaljivanjem očeva automobila!

Kako stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske, njih dvojica su u subote palili rakete ispred kuće 19-godišnjaka u Virovitici. Dvojac je zapalio vatromet, odnosno kutiju s raketama II. razreda u kojoj se nalazilo 16 raketa. Tijekom ispaljivanja, kutija je stajala ispravno, sve dok u njoj nije ostalo tri-četiri rakete. Nakon pada kutije na bok, rakete više nisu bile usmjerene prema nebu, nego prema garaži. Na mladićevu nesreću, jedna od raketa uletjela je kroz poluotvorena vrata u garažu i zapalila automobil 54–godišnjaka, oca 19-godišnjaka. Kada je požar izbio, mladić je pokušao izvesti očev automobil iz garaže, međutim nije uspio.

Materijalna šteta na automobilu veća je od 150.000 kuna. O događaju je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo, kojemu će biti dostavljeno izvješće. Požar je ugasila Javna vatrogasna postrojba Virovitice, a očevid na mjestu događaja obavila je policija u suradnji s Inspektorom zaštite od požara.S.Lacić

Možda ste propustili...

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

Najčitanije iz rubrike