Regija

Blagdanska čestitka KUD-a "Kristal-Sladorana" Županja
Objavljeno 24. prosinca, 2012.

ŽUPANJA - Božićni godišnji koncert KUD-a “Kristal-Sladorana” bio je nova prigoda za nastup svih sekcija društva, za glazbeno-plesno-dramsku čestitku u kojoj je uživala brojna publika.

- Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i tijekom ove godine u radu, od Grada do Županije. Velika hvala tvrtki Sladorana, bez čije potpore naš rad ne bi bio moguć - poručila je, između ostalog, predsjednica KUD-a Anica Baturina.

Koliko se doista vrijedno radilo vidjelo se u svakome segmentu skoro dvosatnog glazbeno-plesnog spektakla, a publika, koja je ispunila dvoranu, nije štedjela dlanove. Da je Županja, a osobito Društvo "Kristal-Sladorana", pravi rasadnik tamburaša i tamburaške glazbe očito je bilo već pri prvim taktovima najmlađih tamburaša pod ravnanjem Martina Kneževića. Uspješno je, kao dirigent, nastupio s nešto starijom skupinom i mladi osječki student Tomislav Majačić. Oduševljenje publike izazvao je i dramski nastup članova GAK-a, zatim nekoliko folklornih skupina, od najmlađih do rekreativki, a na samome kraju i skupine A folklora.(Z.K.)

Možda ste propustili...

U PODUZETNIČKOJ ZONI "SJEČINE" U ŽUPANJI

Pojedini kupci ni nakon 15 godina nisu počeli gradnju

ODRŽANA 26. ORAHOVAČKA FIŠIJADA

Stanko Knežević najbolji je fišmajstor

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPĆINA IŠČEKUJE RAZGOVORE I NOVAC

"Poirot kod Strizivojne" čeka dva ministarstva

2

VRTIĆ BEZ RAVNATELJICE

Plečić: Općina me ignorirala

3

KARANAČKA ULICA ZABORAVLJENOG VREMENA

Svaki predmet naći će se u Registru kulturnih dobara