Regija
NATJECANJE PROMETNA UČILICA

Deset nagrada u OŠ Vrbanja
Objavljeno 20. prosinca, 2012.

VRBANJA - Ministarstvo unutarnjih poslova RH od 1. listopada do 30. studenoga organiziralo je natjecanje Prometna učilica, prilagođeno djeci od prvog do osmog razreda osnovne škole. Obrađene su tematske cjeline Kretanje pješaka u prometu i Vožnja bicikla. “Taj oblik natjecanja zaživio je u našoj školi i svako ga dijete voli. Ponosan sam na učenike i školu koji su dobili pregršt nagrada”, rekao je Vlado Šariri, učitelj tehničke kulture, fizike i informatike.

Proglašenje najboljih iz OŠ “Mara Švel-Gamiršek” u Vrbanji održano je u školskoj sportskoj dvorani u nazočnosti učenika, roditelja, učitelja, ravnatelja Ivana Šušnjare i Josipa Župarića, načelnika Policijske postaje Vrbanja i voditelja odjela za sigurnost prometa u PU VSŽ. Načelnik Župarić uručio je nagrade. Manuela Buković, učenica 4. razreda dobila je prvu nagradu – tablet PC s osvojenih 19.000 bodova. Isti broj bodova osvojile su plasmanom na 2. i 3. mjesto učenice 5. razreda Magdalena Kovačević i Marija-Magdalena Čović, za što su nagrađene biciklom i kacigom. Ista mjesta i nagrade za 6. razred primio je Stjepan Josić. Prvu nagradu za 7. razred osvojio je David Fruk, drugu i treću nagradu dobili su Toni Begić i Paula Pačar, kao i učenici 8. razreda Dajana Barišić i Tea Ban.

Uz osnovne škole iz Martinske Vesi, Kapele, Velike Pisanice, Lužana, LCD televizor je dobila i Osnovna škola “Mara Švel-Gamiršek” Vrbanja. (S.B.)

Možda ste propustili...

LIGA PROTIV RAKA POŽEGA PRIPREMILA NOVU DONACIJU

Turbani i marame za bolesnice

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike