Crna kronika
SURADNJA GPP-A I POLICIJE DOVELA DO NAPADAČA

Otkriven muškarac koji je
napao trudnicu u tramvaju
Objavljeno 18. prosinca, 2012.

OSIJEK - Pronađen je napadač koji je u tramvaju na Bikari (Jug II) napao trudnicu. Riječ je o 60-godišnjem Osječaninu. Uz pomoć GPP-a (Gradskog prijevoznog poduzeća nap.a.) policija je u vrlo kratkom roku otkrila identitet muškarca koji je u ponedjeljak prijepodne napao 31-godišnju Osječanku.

Podsjetimo, Osječanka je ušla u tramvaj koji vozi na relaciji Trg Ante Starčevića - Bikara i sjela na sjedalo. Pokraj nje stao je stariji muškarac i htjela se ustati, no taj joj je čovjek rekao neka sjedne, jer je vidio da je trudna, a on će stajati. U tom trenutku ženi prilazi drugi muškarac, 60-godišnjak, koji počinje vikati na nju. Osim psovki, nasilnik je trudnicu počeo udarati novinama!? Kada su drugi putnici vičući krenuli prema “hrabrom” nasilniku, on je pobjegao iz tramvaja. Šokiranoj trudnici je pozlilo, te je pozvana Hitna pomoć. Kako doznajemo, Osječanka je zbog komplikacija na održavanju trudnoće, a napad u tramvaju dodatno ju je uznemirio.

- Protiv 60-godišnjaka policija podnosi prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije, doznajemo od Marka Ćalete, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske. Za drugi prekršaj za koji je Osječanin prijavljen predviđena je kazna od pet do 30.000 kuna.S.Lacić

Šokiranu ženu 60-godišnjak je prvo izvrijeđao, a potom izudarao novinama

Možda ste propustili...

PRETRAGA AUTA I KUĆE U GORNJEM BAZJU KOD VIROVITICE

Uhićen zbog zabranjenog oružja

Najčitanije iz rubrike