Regija
PRIZNANJA NAJUSPJEŠNIJIM TVRTKAMA

Zlatne kune Viru, Radlovcu, Jan-Spideru i Jošavcu
Objavljeno 12. prosinca, 2012.

VIROVITICA - Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Virovitica uručena su priznanja najuspješnijim županijskim tvrtkama u 2011. godini. Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica Zlatnu kunu u kategoriji velikih trgovačkih društava uručio je Tvornici šećera Viro d.d. Virovitica, u kategoriji srednjih trgovačkih društava Radlovcu d.d. Orahovica, a u kategoriji malih trgovačkih društava tvrtkama Jan-Spider d.o.o. Pitomača i Jošavac d.o.o. Slatina.

Tomislav Žagar, saborski zastupnik, čestitao je laureatima, istaknuvši pritom da su dodijeljena priznanja kruna kontinuiteta njihova rada, a izuzetnost je da su ti rezultati ostvareni u recesijsko vrijeme. Čelnici tvrtki dobitnika Zlatnih kuna zahvalili su Županijskoj komori Virovitica što je prepoznala njihove rezultate poslovanja, te istaknuli i da im je to i poticaj da i ubuduće sa svojim vrijednim djelatnicima i suradnicima ostvare još bolje rezultate.

Na sjednici je promovirana i 16. publikacija “Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2011. godini”, koju je izradio Odsjek za makroekonomske analize HGK – Županijske komore Virovitica. Time je nastavljen kontinuitet prezentacije relevantnih pokazatelja u gospodarstvu Virovitičko-podravske županije od 1994. godine, od kada je konstituirana i djeluje Županijska komora Virovitica. Publikaciju je uredio i pripremio Milan Vanđura, tajnik Županijske komore Virovitica, s višim stručnim suradnicama Suzanom Kolesarić i Andreom Poslek, te stručnom suradnicom Renatom Vondra.N.Vukadinović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike