Regija

Promocija spota u Strošincima
Objavljeno 1. prosinca, 2012.

STROŠINCI – U Domu kulture u Strošincima večeras će, u 20 sati, biti održana promocija pjesme i spota Moji Strošinci. Naime, autor stihova „strošinačke himne“, kako su je nazvali mještani, 24-godišnji Josip Trconić, strošinačku adresu odlučio je zamijeniti zagrebačkom, preseliti se u metropolu, ondje osigurati ezistenciju i graditi svoj budući život.

Pjesmom Moji Strošinci oprašta se od svog rodnog sela, svoga zavičaja, uz jasnu poruku da će se jednoga dana ondje vratiti. Mještani Strošinaca dali su mu veliku potporu i odlučili zajednički prikupiti novac za studijsko snimanje pjesme i izradu spota na "tromeđi" u Strošincima.

- Presretan sam i vrlo uzbuđen zbog svega ovoga, jer nisam mogao niti pomisliti kakav će uspjeh moja pjesma postići. Hvala mome selu i dragim ljudima. Odlučio sam da pjesma neće pripadati ni jednom bendu, nego će biti naša, strošinačka, spomen i ponos svih Strošinčana i moja ostavština njima - pojasnio je autor, kojemu pristižu pohvale od brojnih Strošinčana, stanovnika okolnih sela i svih onih rasutih diljem svijeta. Goste na promociji zabavljat će TS Slavonska idila, uz stand-up nastupe, a ulaz je slobodan.(M.L.O.)

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice
kazne od 300 do 1300 €

3

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca