Regija
NOVI PRODAJNI SALON U ŽUPANJI

Brodomerkur nudi bogat asortiman tehničke robe po povoljnim cijenama
Objavljeno 10. studenog, 2012.

ŽUPANJA – Poznata splitska tvrtka Brodomerkur, jedna od vodećih trgovinskih kuća specijaliziranih za prometovanje tehničkim robama, otvorila je jučer prodajni salon u Županji. Nalazi se u središtu grada, u Ulici Veliki kraj 80, u prostoru gdje je donedavno bio smješten Konikom.

Brodomerkur nudi bogat asortiman robe za opremanje doma - bijelu tehniku, male kućanske aparate, audio-video tehniku, informatičku opremu i elektromaterijal te velik izbor raznih vrsta peći za grijanje, i to po vrlo povoljnim cijenama i uvjetima prodaje. Iako je prodajni salon u Županji jučer ujutro otvorio svoja vrata, prigodna svečanost bit će u četvrtak, 15. studenoga u Vinkovcima, gdje će Brodomerkur također otvoriti svoj prodajni objekt na adresi Bana Jelačića 17.

I dok većina tvrtki grca u problemima, zatvara objekte i otpušta radnike, splitski Brodomerkur uspješno razvija poslovnu mrežu, osvaja nova tržišta i približava se kupcima. Direktorica regije Biljana Soldo pojasnila nam je razloge širenja poslovanja ove vrlo uspješne i renomirane dalmatinske tvrtke na Slavoniju.

- Već osam godina postoji naš prodajni centar u Osijeku i vrlo smo zadovoljni njegovim radom i posjećenošću kupaca. Brodomerkur je dio Mepas grupacije u čijem sastavu posluju i osječka Saponija i Kandit, bjelovarski Koestlin i zadarska Maraska. Uprava je odlučila zaokrenuti poslovnu priču prema Slavoniji i otvoriti manje prodajne salone u prostorima gdje je bio Konikom radi naših dobavljača. Želimo stvoriti svojevrsni prsten oko Osijeka i uskoro ćemo otvoriti i salone u Našicama, Valpovu, najvjerojatnije i u Slavonskom Brodu te još jedan prodajni salon u Osijeku - pojašnjava direktorica Biljana Soldo, koja je i sama Slavonka i čiji je doprinos donošenju odluke Brodomerkura o premrežavanju slavonsko-baranjske regije prodajnim salonima vrlo velik.

U županjskom salonu odlučili su zadržati troje djelatnika koji su radili u Konikomu i koju su jučer vrlo ljubazno, s osmijehom na licu dočekivali brojne kupce . Županjci su ugodno iznenađeni otvaranjem salona koji će, kažu, obogatiti ponudu tehničke robe u njihovom gradu.

- Napokon da se u Županji nešto i otvori. Brojne su prodavaonice i obrti u posljednje vrijeme stavili ključ u bravu. Dolazak Brodomerkura popunit će nam prazninu nastalu zatvaranjem Konikoma i više nećemo za svaku sitnicu morati u Vinkovce ili Osijek. A moramo priznati da su i cijene vrlo povoljne - rekli su kupci koje smo jučer zatekli u salonu.M.Lešić Omerović

Akcijske cijene

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20, subotom od 8 do 13 sati, a svojim kupcima Brodomerkur tijekom studenog nudi akcijske cijene i vrlo povoljnu kupnju

Uskoro otvaraju salon u Vinkovcima, Našicama, Valpovu, Slavonskom Brodu te još jedan u Osijeku

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENA DRUGA PJESNIČKA ZBIRKA

’’Študiranja gospoje Šokice’’ Sandre Kopić

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

Najčitanije iz rubrike