Regija
NOVI PRODAJNI SALON U ŽUPANJI

Brodomerkur nudi bogat asortiman tehničke robe po povoljnim cijenama
Objavljeno 10. studenog, 2012.

ŽUPANJA – Poznata splitska tvrtka Brodomerkur, jedna od vodećih trgovinskih kuća specijaliziranih za prometovanje tehničkim robama, otvorila je jučer prodajni salon u Županji. Nalazi se u središtu grada, u Ulici Veliki kraj 80, u prostoru gdje je donedavno bio smješten Konikom.

Brodomerkur nudi bogat asortiman robe za opremanje doma - bijelu tehniku, male kućanske aparate, audio-video tehniku, informatičku opremu i elektromaterijal te velik izbor raznih vrsta peći za grijanje, i to po vrlo povoljnim cijenama i uvjetima prodaje. Iako je prodajni salon u Županji jučer ujutro otvorio svoja vrata, prigodna svečanost bit će u četvrtak, 15. studenoga u Vinkovcima, gdje će Brodomerkur također otvoriti svoj prodajni objekt na adresi Bana Jelačića 17.

I dok većina tvrtki grca u problemima, zatvara objekte i otpušta radnike, splitski Brodomerkur uspješno razvija poslovnu mrežu, osvaja nova tržišta i približava se kupcima. Direktorica regije Biljana Soldo pojasnila nam je razloge širenja poslovanja ove vrlo uspješne i renomirane dalmatinske tvrtke na Slavoniju.

- Već osam godina postoji naš prodajni centar u Osijeku i vrlo smo zadovoljni njegovim radom i posjećenošću kupaca. Brodomerkur je dio Mepas grupacije u čijem sastavu posluju i osječka Saponija i Kandit, bjelovarski Koestlin i zadarska Maraska. Uprava je odlučila zaokrenuti poslovnu priču prema Slavoniji i otvoriti manje prodajne salone u prostorima gdje je bio Konikom radi naših dobavljača. Želimo stvoriti svojevrsni prsten oko Osijeka i uskoro ćemo otvoriti i salone u Našicama, Valpovu, najvjerojatnije i u Slavonskom Brodu te još jedan prodajni salon u Osijeku - pojašnjava direktorica Biljana Soldo, koja je i sama Slavonka i čiji je doprinos donošenju odluke Brodomerkura o premrežavanju slavonsko-baranjske regije prodajnim salonima vrlo velik.

U županjskom salonu odlučili su zadržati troje djelatnika koji su radili u Konikomu i koju su jučer vrlo ljubazno, s osmijehom na licu dočekivali brojne kupce . Županjci su ugodno iznenađeni otvaranjem salona koji će, kažu, obogatiti ponudu tehničke robe u njihovom gradu.

- Napokon da se u Županji nešto i otvori. Brojne su prodavaonice i obrti u posljednje vrijeme stavili ključ u bravu. Dolazak Brodomerkura popunit će nam prazninu nastalu zatvaranjem Konikoma i više nećemo za svaku sitnicu morati u Vinkovce ili Osijek. A moramo priznati da su i cijene vrlo povoljne - rekli su kupci koje smo jučer zatekli u salonu.M.Lešić Omerović

Akcijske cijene

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20, subotom od 8 do 13 sati, a svojim kupcima Brodomerkur tijekom studenog nudi akcijske cijene i vrlo povoljnu kupnju

Uskoro otvaraju salon u Vinkovcima, Našicama, Valpovu, Slavonskom Brodu te još jedan u Osijeku

Možda ste propustili...

U NEDJELJU NAVEČER

Plesnjak za umirovljenike

PROJEKT DRUGE SREDNJE ŠKOLE VRIJEDAN 10.220 EURA

Ministarstvo odobrilo Cook Incubator Baranja

ŽUPAN DAMIR DEKANIĆ POSJETIO JE GRAD OTOK, DOGOVORENA SURADNJA

Otok dobro prometno povezan sa svim mjestima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana