Sport
BJELOBRDSKI NOGOMETAŠ USKORO U MAĐARSKOM PRVOLIGAŠU

Borna Barišić prošao probu u PMFC-u
Objavljeno 9. studenog, 2012.

Vezani članci

BJELOBRĐANI SLOMILI MLADI SASTAV IZ SL. BRODA

Sjajnih 45 minuta Rupinkove momčadi

BIJELO BRDO - FAVORIT SE ISKAZAO U NASTAVKU UTAKMICE

Vratar Memović spriječio katastrofu

BSK NASTAVIO BODOVNU BERBU

Suđenje loše, rezultat dobar

BIJELO BRDO - Ovojesenske igre mladog Borne Barišića nisu ostale nezapažene i izvan granice Hrvatske gdje bi taj 20-godišnji nogometaš bjelobrdskog trećeligaša BSK-a mogao nastaviti karijeru već početkom sljedeće godine. Na tog nekadašnjeg juniora Osijeka oko je bacio mađarski prvoligaš PMFC, iz Pečuha, gdje je Barišić izvršio testiranja i ispunio kriterije. Da bi se transfer realizirao, još se očekuje i reakcija iz BSK-a, koji polaže pravo na toga igrača.

- Viđenim u Pečuhu prilično sam zadovoljan i rado bih prešao tamo, ukoliko financijski budu zadovoljene sve tri strane. Imponira mi što to nije i jedino zanimanje kluba iz neke od prvih liga. Postoje postoje još neki kontakti, ali sam ipak na pragu dolaska u PMFC, čiji bismo prelazak trebali finalizirati nakon završetka jesenskog dijela sezone - kratko nas je informirao taj 20-godišnji igrač nakon povratka iz Mađarske.

Potvrda je to da se u Bijelom Brdu, pod paskom trenera Davora Rupnika odlično radi, što potvrđuje interes još nekih prvoligaških sredina za nekoliko igrača iz Bijelog Brda, gdje bi na proljeće lako mogla biti slabija momčad od aktualne. (D.L.)

Možda ste propustili...

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

RUKOMETAŠI OSIJEKA PORAŽENI OD SESVETA

Nakon Kupa ligaški bodovi su imperativ

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

Najčitanije iz rubrike