Sport
MŽNL “OSIJEK-VINKOVCI” - 11. KOLO

Elektra dočekuje sugrađane s Bikare
Objavljeno 19. listopada, 2012.

Vezani članci

OVOGA VIKENDA UTAKMICE 7. KOLA MŽNL “OSIJEK-VINKOVCI”

U Podgrađu osječki, a u Jurjevcu derbi kola

MŽNL “OSIJEK-VINKOVCI”

Boboćanima pobjeda u derbiju osigurava naslov prvaka jesenskog dijela

OSIJEK - U tri će se termina igrati sutrašnje i preksutrašnje utakmice 11. kola Međužupanijske nogometne lige “Osijek-Vinkovci”. Razlog tome je što će osječka Elektra u nedjeljno prijepodne igrati na svom igralištu “Kraj Drave” gdje će doći sugrađani iz Metalca. Momčad s Bikare je bolje stojeća, što sigurno nije slučajno pa će stoga domaćini prilično teško do prijeko potrebnih bodova. U zaletu je momčad Vukovara 1991, koja je nanizala sedam pobjeda, uključujući i prekjučerašnju domaću u zaostalom susretu 4. kola s Jurjevčanima, te se smjestila odmah iza vodećih Boboćana kojima će, čini se, biti i najozbiljnija konkurencija! Za potvrdu toga štićenici trenera Ivice Radoša trebaju sutra nastaviti nisku protiv Čepina koji je u posljednje vrijeme sklon oscilacijama. U usponu je i Torpedo koji će, nedvojbeno, biti teška prepreka za neuvjerljivi Grafičar Vodovod. Iz Gradišta su tijekom ove jeseni gosti odnosili po nešto, a kako je u nedjelju tamo gost vodeća Bobota-Agrar teško je očekivati da će domaći Slavonac doći do kojeg boda. Najmanje bodova je trenutno u FEŠK-a, ali kako su Feričančani ovu etapu slobodni tada je izvjesno da neće napustiti zadnje mjesto. Nije daleko i županjska Sladorana koja stoga mora kod kuće pobijediti Fruškogorac. Ostati neporažen ishod je koji bi odgovarao i Valpovčanima u Gunji gdje Jadran rijetko gostima prepušta bilo što. I Nosteria je, uglavnom, maksimalna na svom travnjaku u Nuštru koji će pohoditi vukovarski Vuteks Sloga. U subotu u Jurjevcu će se sučeliti dva Zrinska od kojih je domaći u ponirućem trendu, a tordinački je najavio bolje dane i rasterećen odlazi na to gostovanje. D.Lekšan

Vukovar 1991                                                      3  (1)
Zrinski (J)                                                             1  (0)

VUKOVAR - Gradski stadion. Vrijeme sunčano. Teren odličan. Gledatelja: 300. Suci: Ivan Boras (Belišće) te Igor Tonković (Našice) i Ivan Kapraljević (Feričanci). Delegat: Zlatko Novoselac (Vinkovci). Strijelci: 1:0 Zovko (38), 1:1 S. Kvasnovski (58), 2:1 Kuzmanović (77), 3:1 Kuzmanović (88).

VUKOVAR 1991: Maslov, Križanović, Vovra, Tadić, Grgić, Matić, Mišić (od 75. Radoš), Zovko, Kuzmanović, Tomić (od 60. Satmari), Korolija (od 46. Šućurović). Trener: Ivica Radoš.

ZRINSKI: Gansberger, M. Drga, D. Fehir, Grnja, Perak, Galić, Kovačević (od 80. Puškarić), Krajček, Maričić, Marošević, S. Kvasnovski (od 81. D. Drga). Trener: Antun Labak.

Parovi 11. kola

Grafičar Vodovod - Torpedo, Sladorana - Fruškogorac, Zrinski (J) - Zrinski (T) i Vukovar 1991 - Čepina igraju sutra (subota) u 15,30 sati. U nedjelju, u 10 sati, sastaju se Elektra - Metalac, a u 15,30 sati: Nosteria - Vuteks Sloga, Jadran - Valpovka i Slavonac - Bobota-Agrar. FEŠK je slobodan.

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠI OSIJEKA PORAŽENI OD SESVETA

Nakon Kupa ligaški bodovi su imperativ

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike