Mozaik
POPULARNA PJEVAČICA ODABRALA RIJEKU

Severina u tajnosti
krstila sina Aleksandra
Objavljeno 4. listopada, 2012.
Severina je u crkvu stigla u pratnji majke Ane, kume i još dviju osoba, Aleksandrov otac Milan nije došao

Vezani članci

MILAN POPOVIĆ DAO INTERVJU ZA NOVU TV

Novine lažu, ali neću gubiti vrijeme na sudu za odštetu od 3.000 eura

POSVAĐANI PODUZETNIK I PJEVAČICA VIDJET ĆE SE NA GROŽĐENBALU

Severina i Milan će se, nakon mjesec dana, sresti u Vršcu

U župnoj crkvi Srca Isusova na Zametu, koja ove godine obilježava stotu godišnjicu postojanja, ovih je dana kršten Aleksandar Popović, sin naše najpopularnije pjevačice Severine Vučković i Milana Popovića.

Vijest da je popularna pjevačica za krštenje sina odabrala upravo Rijeku, jučer se polako počela širiti gradom na Rječini. Iako službenu potvrdu te informacije nismo uspjeli dobiti od same pjevačice, iz pouzdanih izvora doznajemo da je obred krštenja održan u najstrožoj tajnosti u prošli utorak u 16 sati. Severina je u crkvu stigla u pratnji majke Ane, kume i još dviju osoba, dok krštenju nije nazočio Aleksandrov otac Milan. Zbog čega je sina odlučila krstiti baš u Rijeci i baš u zametskoj crkvi, nismo uspjeli doznati, no prema nekim informacijama na taj se korak odlučila kako bi ovaj intiman obred pokušala što uspješnije održati u tajnosti. Severinin menadžer Tomislav Petrović nije odgovarao na naše pozive, a time ni sama pjevačica.

Kako krštenje treba, prema uputama župne crkve Srca Isusova, najaviti bar dva tjedna prije, popularnoj Seve ovaj je put uspjelo izmaknuti medijskoj pozornosti. Mirno popodnevno okruženje Zameta pokazalo se u tu svrhu kao pravi pogodak jer jednu od najpopularnijih Hrvatica i njezinog sina te njihovu pratnju nije uočio gotovo nitko od stanovnika kvarta u kojem je smještena crkva. Znaju li štogod o krštenju u zametskoj crkvi i jesu li slučajno u utorak vidjeli slavnu Severinu i njezina sinčića jučer smo tako pokušali doznati u obližnjem kafiću Le Monde, no ni tamo nitko do tog trenutka nije vidio pjevačicu, niti čuo za događaj.

O planovima vezanima uz krštenje sina Severina je ljetos progovorila u intervjuu za Gloriju u kojem je otkrila da ona i njezin partner Milan Popović uskoro namjeravaju krstiti malog Aleksandra. Iako je tada izjavila kako bi voljela da njezin sin primi sakrament krštenja i u Pravoslavnoj i u Katoličkoj crkvi, to nije bilo moguće. No obje crkve priznaju čin krštenja kojim se određuje pripadnost religiji.

Zbog čega je Severina odlučila krstiti sina baš u Rijeci tako, čini se, do daljnjega možemo samo nagađati. Moguće je da je Rijeku, grad s kojim je povezuje bivši partner Slavko Šajinović, odabrala samo kako bi izbjegla paparazze i kako bi intiman čin krštenja djeteta obavila daleko od očiju znatiželjnika. Osim pitanja - zašto baš Rijeka, neodgovoreno ostaje i pitanje zbog čega činu krštenja nije nazočio otac sedmomjesečnog Aleksandra, srpski milijunaš Milan Popović. Budući da se u medijima u regiji u posljednje vrijeme često piše o njihovu prekidu, što je Severinin menadžer početkom prošlog mjeseca demantirao, izostanak Popovića s krštenja zli bi jezici mogli protumačiti kao potvrdu te vijesti.I.Kocijan

Najiščekivanija "celebrity" beba u Hrvatskoj

Mali Aleksandar Popović, prvo dijete jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji i najiščekivanija "celebrity" beba u Lijepoj Našoj, na svijet je došao carskim rezom u ponedjeljak, 20. veljače, u 23 sata i 2 minute. Iako je bilo najavljeno da će splitsko rodilište koje je zbog njega uvelo posebna pravila napustiti sedam dana poslije, mama i beba su u dogovoru s liječnicima i menadžerima iz bolnice izišli 26. veljače kako bi izbjegli medijsku gužvu.

Veza Rijeke i Severine

Veza Rijeke i Severine započela je prije devet godina kada je debitirala na riječkim kazališnim daskama u ulozi Karoline Riječke u istoimenoj predstavi Hrvatske drame. Na riječku se pozornicu vratila u ožujku 2007. u ulozi barunice Castelli u drami "Gospoda Glembajevi" Miroslava Krleže. U ljeto sljedeće godine Severina je prohodala sa svojim budućim zaručnikom, Slavkom Šajinovićem, s kojim je u vezi bila do kraja 2010. godine. Ljubav prema Riječaninu potaknula ju je na gradnju kuće u Poljanama s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev koju je, nakon što su prekinuli, prodala.

Možda ste propustili...

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike