Regija
IZBOR NOVIH NAČELNIKA U PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ

Od 39 kandidata za devet
načelnika samo jedna žena
Objavljeno 27. rujna, 2012.

ŽUPANJA - Ukupno 39 kandidata koji su se javili na interni oglas za devet radnih mjesta načelnika policijskih postaja u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozivani su na testiranje, koje će biti obavljeno u utorak, 2. listopada, a počinje u 9 sati u Vinkovcima. Kandidati se natječu za načelnike policijskih postaja Vukovar, Vinkovci s ispostavom Markušica, Ilok, Tovarnik, Otok, Županja, Vrbanja te postaje prometne policije Vinkovci i postaje granične policije Bajakovo.

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se preko odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupit će razgovoru s Povjerenstvom, koje će utvrditi njihove interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu. S kandidatima koji su se javili za više radnih mjesta obavit će se još jedan razgovor, a smatrat će se da je zadovoljio ako je dobio najmanje pet bodova.

Među zainteresiranima za čelna mjesta policijskih postaja u Vukovarsko-srijemskoj županiji su i dosadašnji načelnici koji vjeruju da su svoj posao profesionalno i korektno obavljali i da iza sebe imaju rezultate, ali i oni koji trenutačno obavljaju druge policijske poslove. Među potencijalnim kandidatima je i jedna žena - Biljana Korov, trenutačno zaposlena u graničnoj policiji u Vinkovcima.M.Lešić Omerović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike