Sport
U BOKSAČKOM KLUBU OSIJEK ZAVRŠEN JE LJETNI PREDAH

Nakon Sesveta čeka ih Memorijal Mate Parlova
Objavljeno 17. rujna, 2012.

Vezani članci

MALONOGOMETAŠI OSIJEK V.B.K. DOVRŠAVAJU PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Osječani kreću za dva tjedna u Petrinji

OSIJEK - Za članove Boksačkog kluba Osijek, još prvih dana rujna, završio je ljetni predah pa se u dvorani, u prizemlju s južne strane Gradskog vrta, opet održavaju svakodnevni treninzi svih uzrasta. Vježba se intenzivno, jer već ovoga mjeseca Osječane očekuju prva natjecanja.

Kao što je poznato, poslije prvih šest kola Ekipnog prvenstva Hrvatske, od sveukupno deset koliko će biti priređeno tijekom ove kalendarske godine, Osijek je u sveukupnom poretku drugi na tablici, iza Sesveta, s tim što su im seniori u svom uzrastu lideri natjecanja. Nastavak je predviđen za 22. rujna, kad će Sesvećani biti domaćini mečeva 7. kola. Osim toga, Osječani žele što prije doći u što bolju formu, jer će 6. listopada neki od njih nastupiti na tradicionalnom Memorijalu Mate Parlova u Puli, posvećenom velikanu hrvatskog sporta.

- Ujedno, u našem ćemo klubu, sve do početka listopada, obavljati upis novih članova prije početka obuke trećeg naraštaja Škole boksa - dojavio je Matej Matković, trener seniorske momčadi i klupski direktor. - Prijaviti se mogu dječaci i mladići u dobi od deset do 15 godina, svake večeri u dvorani Gradski vrt ili na broj mobitela Branka Klasića, voditelja te škole - 091/534-0926. Prvo okupljanje polaznika Škole boksa zakazano je za 2. listopada, a dodatne obavijesti mogu se pronaći i na www.bk-osijek.com. (D.Kž.)

Možda ste propustili...

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

EUROPSKO BOKSAČKO PRVENSTVO

Slavonci će u Beogradu imati podršku

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana