Crna kronika
BIZARNA NESREĆA U BLIZINI NOVE GRADIŠKE

Na autocesti naletio na krdo divljih svinja
Objavljeno 27. kolovoza, 2012.

NOVA GRADIŠKA - Krdo divljih svinja skrivilo je prometnu nesreću koja se jučer, dva sata poslije ponoći, dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste Bregana-Lipovac. Na životinje je naletio automobil Alfa Romeo bugarskih registracija, kojim je upravljao 36-godišnji makedonski državljanin.

Kako neslužbeno doznajemo, Alfa Romeo se kretao autocestom u smjeru Zagreba kada je u blizini Nove Gradiške krdo divljih svinja počelo prelaziti autocestu. Vozač nije uspio izbjeći udar u životinje. Prednjim dijelom automobila udario je u pet divljih svinja, koje su uginule. U trenutku nesreće u automobilu se uz vozača nalazilo još troje putnika u dobi od 12 do 28 godina. Zbog naglog kočenja i udara u životinje, u automobilu je lakše ozlijeđena 28-godišnja putnica, kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržana na liječenju.

Djelatnici Hrvatskih autocesta uklonili su uginulu divljač s kolnika, a njihove lešine preuzelo je lokalno lovačko društvo. Oštećeni automobil vučna služba odvezla je u krug carinskog smještaja u Slavonskom Brodu.

Policija istražuje kako su se divlje životinje našle na autocesti, koja je cijelom svojom dužinom ograđena žičanom ogradom. Istragom će se pokušati utvrditi je li bilo propusta, a ako je, netko će za to odgovarati.M.Bugarić

5

divljih svinja uginulo je u naletu automobila

Možda ste propustili...

PRETRAGA AUTA I KUĆE U GORNJEM BAZJU KOD VIROVITICE

Uhićen zbog zabranjenog oružja

STRAVA NA RIJEČKOM ŠKURINJU

Izbo cimera i sebe, umrli su u bolnici

NA PROMETNICAMA POŽEŠTINE ZA VIKEND

Pijani vozači krivi su za slijetanja s ceste

Najčitanije iz rubrike