Ekonomija
NOVA UPRAVA HRVATSKIH ŠUMA SMIJENILA DRAGUTINA VRAČEVIĆA

Ljubojević novi šef osječke Uprave šuma
Objavljeno 13. srpnja, 2012.

OSIJEK - Odlukom Uprave Hrvatskih šuma, za novog voditelja Uprave šuma Podružnica Osijek imenovan je Boris Ljubojević, dipl. ing. šumarstva, koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjeg voditelja Dragutina Vračevića. Ljubojević na tu funkciju dolazi s mjesta pomoćnika upravitelja Šumarije Osijek, jedne od osam šumarija koje djeluju u sastavu Uprave šuma Osijek.

Prema obavijesti iz Službe za odnose s javnošću Hrvatskih šuma, “do promjene je došlo jer nova uprava Hrvatskih šuma Zagreb nije bila zadovoljna rezultatima poslovanja osječke podružnice, a iz istog razloga došlo je i do promjena u drugim podružnicama unutar društva. S obzirom na to da Hrvatske šume nisu javno poduzeće, nego trgovačko društvo, prema Zakonu o trgovačkim društvima, nije bilo u obvezi raspisivati javni natječaj za to, ni za bilo koje drugo radno mjesto”, ističe se u priopćenju.

“Zadatak novog voditelja Uprave šuma Podružnica Osijek bit će unaprijediti poslovanje u svrhu postizanja što boljih poslovnih rezultata. Što se pak tiče ostalih organizacijskih i kadrovskih promjena, pred Društvom je proces restrukturiranja, kojim će sva preostala pitanja biti riješena”, navodi Služba za odnose s javnošću HŠ-a.N.Vukadinović

Nova uprava Hrvatskih šuma nije bila zadovoljna rezultatima poslovanja osječke podružnice

Najčitanije iz rubrike