Regija
BABINA GREDA

U rujnu počinju graditi sportsku dvoranu
Objavljeno 27. travnja, 2012.

BABINA GREDA - I nedavna, svečana sjednica Općinskog vijeća Babine Grede bila je prigoda da načelnik Josip Krnić izrazi zadovoljstvo što će napokon, u rujnu ove godine, početi izgradnja školske sportske dvorane, za što je iz državnog proračuna osigurano 5 milijuna kuna. Općinski čelnici zaslužnim za potporu iz državnog proračuna smatraju saborskog zastupnika SDP-a Igora Dragovana, a na potpori su zahvalni i županu Boži Galiću.

Početku radova na gradnji trovalentne sportske dvorane od 2.150 četvornih metara korisnog prostora raduje se i ravnatelj Osnovne škole Mijata Stojanovića Damir Gugić, pokazujući nam sportske terene u dvorištu škole gdje će se dvorana graditi. “Imamo 400 učenika i ne treba ni spominjati kako nam je što godinama nemamo dvoranu!”, kazao je ravnatelj Gugić.

“Dvorana će moći primiti ukupno 480 posjetitelja, od čega će 380 biti smješteno na sjedaćim mjestima tzv. teleskopskog gledališta. Uz igralište rukometnih dimenzija, u sastavu objekta bit će i jedna manja dvorana za treniranje borilačkih sportova i ritmičke gimnastike. Osim svlačionica, bit će uređeni i opremljeni i svi ostali postrebni prateći sadržaji”, najavio je babogredski načelnik Josip Krnić i dodao da će dvorana u zemlji biti ukopana čak 3 metra.

Prvih 5 milijuna kuna osigurano je, a cijela investicija iznosit će u konačnici čak 15 milijuna kuna. Z.Knežević

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana