Sport
EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U BOKSU REGIJA “SJEVER”

Osječani u Koprivnici brane drugo mjesto
Objavljeno 14. travnja, 2012.

OSIJEK - Boksači Osijeka nastupit će danas (subota) u 4. kolu Ekipnog prvenstva Hrvatske, kojem će domaćin biti Koprivnica. Sudjelovat će predstavnici 12 klubova Regije “sjever” gdje će Osječani braniti trenutačno drugo mjesto u poretku "sjevernjaka". Podsjećamo, vode boksači Sesveta s 38 bodova, ispred Osijeka s 24 i Rijeke s 12...

U dvorani Gimnazije "Fran Galović" osječki boks zastupat će petorica učenika Mateja Matkovića i Branka Klasića: kadet Marijan Rajič (-63 kg), junior Luka Mažar (-64), te seniori Ante Čepo (-81), Marko Franković (-91) i Marko Šovakov (+91 kg). Svi su spremni za nove mečeve, izuzev Čepe koji se vratio s priprema reprezentacije Hrvatske u Puli i ima ozlijeđen lakat. No, to ga neće spriječiti da i u Koprivnici donese svom klubu dragocjene bodove. S posebnim zanimanjem treba očekivati nastup juniora Mažara koji će, prvi put, umjesto do 60 nastupa u težoj skupini (-64) gdje će imati jače suparnike nego dosad pa bi njegov neprijeporni talent mogao brže uznapredovati nego dosad. Primjerice, već u subotu Mažaru će se suprotstaviti aktualni juniorski prvak Marko Zeljko pa će se moći i procijeniti opravdanost zanimanja izbornika juniorske reprezentacije Dragana Vidaića za Mažarove mogućnosti. (D.Kž.)

Slavonci u 4. kolu

Među 25 parova u službenom programu naći će se i boksači Borova (Vukovar), Broda (Sl. Brod), Graciana (Požega) i Mladosti (Osijek). Od Borovčana nastupit će Branimir Lovren i Ivan Andrašić, iz Sl. Broda stižu Ivan Pleša, Dario Lazarov i Ivan Majstorović, od požeških boksača Brunjo Knežević, Mihael Jugović i Robert Krpan, a stariji osječki klub zastupat će Luka Prtljačić i Luka Živković.

Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana