Sport
3. KOLO EKIPNOG PRVENSTVA HRVATSKE U BOKSU REGIJE SJEVER

Osječke boksače prorijedila viroza
Objavljeno 3. ožujka, 2012.
ZAGREB - U dvorani pri Boćarskom domu danas će se održati 3. kolo Ekipnog prvenstva Hrvatske za regiju “Sjever”, za koje su prijavljena 63 boksača iz 15 klubova iz gradova s prostora “od Vukovara do Pule”. Ždrijebom je određen 21 par, a početak je zakazan već za 11 sati. U istoj dvorani, naime, navečer će se održati tradicionalni Memorijal “Zlatko Hrbić”, zapravoi meč Hrvatska - Srbija.
Boksat će, opet, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori, a klupsku prednost branit će Sesvete, čiji su članovi u prva dva nastupa (Zagreb i Sesvete) skupili najviše bodova, ispred drugoplasiranog Osijeka.
- Nije nam ždrijeb bio nimalo naklonjen, kaže Matej Matković, lider BK Osijek. - Suparnike su, naime, dobili samo Ante Čepo, Marko Šovakov i Zvonimir Rebolj, s tim što sigurne pobjede očekujem od prve dvojice seniora...
Osječani su, osim toga, bitno oslabljeni zbog viroze koja je pokosila Marina Boškovića i Marijana Rajića, pa nakon današnjih mečeva treba očekivati da Sesvećani učvrste vodeće mjesto, jer će lider natjecanja imati u ždrijebu čak sedmoricu boksača.
Požeški Graciano, osim seniora Knježevića, danas će imati još trojicu svojih predstavnika: kadete Krpana i Jugovića, te juniora Prpića. Na ring će i kadet Ivan Kiš (Mladost, Osijek), a prvi put ove godine predstavit će se i šestorica boksača Posavina Kune iz Sl. Broda. (D.Kž.)

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku